Allround Administratief Medewerker

Functieomschrijving

Als Allround Administratief medewerker ben je onderdeel van het Finance team. Dit team maakt deel uit van de Business Support afdeling. Deze afdeling ondersteunt onze Business Units op allerlei wijze in de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden.


Dit is wat je gaat doen:
Samen met de teamleider zorg jij, dat de financiële administratie van Interconnect in een tijdsbestek van 1 tot 3 jaar naar een hoger niveau wordt getild, door deze verregaand te digitaliseren.

 • Je zorgt voor het onderhoud en de aanpassing van financiële managementsoftware om in de behoefte van onze Business Units te voorzien. Denk aan een P&L en kostenplaatsen.
 • Je bent de belangenbehartiger van de financiële administratie bij de implementatie van nieuwe software, die raakvlakken heeft met de administratie.
 • Met je collega’s verzorg je de crediteurenadministratie en je ondersteunt bij het uitvoeren van de debiteurenadministratie, o.a. door het opstellen van verkoopfacturen.
 • Je ondersteunt administratief medewerkers bij de uitvoering van hun taken, door de administratie steekproefsgewijs te controleren en jouw collega’s te voorzien van advies.
 • Bij gelegenheid ondersteun je bij de organisatie van (interne) evenementen.


Wat we van je vragen:
Je hebt een hbo-diploma, of een mbo-diploma en enkele jaren ervaring. Vanzelfsprekend ben je accuraat, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat je enthousiast en sociaal bent. Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar. Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een marktconform salaris én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig – want de tickets waren praktisch gratis – dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joep – onze Corporate Recruiter – via 06-55 55 15 58 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.