Corporate Recruiter

Functieomschrijving

Waarom bij Interconnect werken als Recruiter? Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze rol. De eerste stappen binnen recruitment zijn gezet, waardoor er nog veel ruimte is voor jouw inbreng. Je wilt verder meedenken dan alleen maar op het gebied van recruitment. Je gaat werken bij een groeiend Brabants IT bedrijf, waar je alle (dus ook niet IT) vacatures oppakt.


Als Corporate Recruiter ben je onderdeel van het HR team, dit team bestaat in totaal uit vier collega’s. HR verzorgt de gehele in-, door- en uitstroom processen voor onze collega’s. Jij – als enige Corporate Recruiter – verzorgt de instroom. We werken in een klein team waardoor er ruimte is om mee te denken op alle gebieden binnen HR.


Dit is wat je gaat doen:

Je verzorgt in deze rol het recruitmentproces van A tot Z. Het begint vaak met een aanvraag vanuit een hiring manager of beter nog, uit de periodieke strategische besprekingen weet jij al dat er een vacature uitgezet moet gaan worden. Je bent de contactpersoon voor kandidaten door het hele proces, waardoor je voor alle sollicitanten het visitekaartje van Interconnect bent.


Het recruitmentproces ga je verder professionaliseren, waarbij de eerste stappen al zijn gezet. Sinds circa één jaar werken we met een ATS (Recruitee), LI Recruiter Seat en onze werkenbij-site is ook vernieuwd. Op het gebied van recruitmentmarketing zijn zeker nog stappen te zetten, dit natuurlijk in samenwerking met onze marketing afdeling. 


 • Zorgen voor de best mogelijke candidate journey.
 • End-to-end recruitment van een breed scala aan vacatures binnen heel Interconnect. Je kunt denken aan IT, Finance, Sales, Engineering en Marketing profielen.
 • In samenwerking met het marketing team het recruitmentmarketing plan verder uitwerken en uitvoeren.
 • Met jouw specialistische en up-to-date kennis van de arbeidsmarkt ondersteun en adviseer je leidinggevenden en het MT op het gebied van recruitmentvraagstukken.
 • Ook houd je diverse KPI’s bij, die je presenteert in het MT.
 • Onderhouden en verbeteren van (recruitment)processen. Denk hierbij aan Recruitee, de complete sollicitatieprocedure, onboarding, etc.
 • Voor het opstellen van contracten en de onboarding werk je samen met je HR collega’s.


Wat we van je vragen:

We zoeken een nieuwe collega met een afgeronde HBO-opleiding en bij voorkeur een aantal jaar ervaring als Recruiter. Ben je alleen bureau-Recruiter geweest en wil je de stap maken naar Corporate dan zien we je reactie graag tegemoet! Je staat ervoor open om vanuit Eindhoven en ’s-Hertogenbosch te werken, waarbij je het meeste werkt vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch.

Je bent voor 24-40 uur per week beschikbaar. Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een salaris van tussen de €3000 en €3750 o.b.v. 40 uur én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris). We staan op dit moment niet open voor interim constructies.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er een nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jacqueline van den Akker – onze teamleider – via 073-88 000 00 of solliciteer direct via de button.


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste mails met kandidaat profielen.