Host / Portier

Functieomschrijving

Als portier ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, registreren en ondersteunen van bezoekers in onze hightech datacenters in 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Intern noemen we deze functie ook wel "Datacenter Host". 


Dit is wat je gaat doen:

Jij zorgt dat bezoekers die toegang tot het datacenter hebben zich te gast voelen. Je plant hun bezoek in de agenda, ontvangt en registreert ze en begeleid hen naar de juiste plek in het datacenter. Op verzoek verleen je eenvoudige technische assistentie. Je bent onderdeel van de escalatielijn bij meldingen en/of storingen en treedt op als bedrijfshulpverlener. Daarnaast verricht je diverse facilitaire werkzaamheden. De klant staat hierbij altijd centraal. Wanneer de gast tevreden is, pas dan ben jij tevreden. Jij: 


 • ontvangt, identificeert en registreert klanten en leveranciers voordat  zij de beveiligde zone betreden;
 • voert facilitaire werkzaamheden uit, zoals het stofvrij houden van het datacenter en bijhouden van facilitaire voorzieningen;
 • verricht klein onderhoud en lichte technische werkzaamheden in het datacenter en in het kantoor;
 • neemt goederen in ontvangst en registreert deze;
 • loopt controlerondes door het gebouw. Je let o.a. op de brandveiligheid en het gesloten zijn van alle deuren;
 • meldt storingen en alarmen en assisteert indien nodig bij het oplossen hiervan. 


Wat we van je vragen:

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je bent waakzaam, dienstverlenend, proactief en je kunt zelfstandig diensten draaien. Je neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk en neemt géén risico’s. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent voor 16 tot 32 uur per week beschikbaar (in overleg ook andere mogelijkheden beschikbaar) en bent bereid om avond- en nachtdiensten te werken. Kennis van werken in een technische omgeving is een pré. 


Let op: deze functie wordt 24/7/365 uitgeoefend. Wij werken met een 3 ploegendienst. De diensten zijn van 7:30h tot 16:00h, 15:30h tot 24:00h en 23:30h tot 08:00h. Je kunt ingezet worden op beide locaties van Interconnect (Den Bosch en Eindhoven). Het rooster wordt ruim van tevoren bekend gemaakt. Een rijbewijs B is noodzakelijk.

Hier maken wij jou blij mee:

 • Een basissalaris van €2200 o.b.v. 40 uur (jouw toeslagen komen hier nog bovenop!) 
 • Een jaarlijkse aantrekkelijke bonusregeling (tot één maandsalaris extra salaris);
 • Nachtdiensttoeslag van 30% (tussen 23:00 uur t/m 07:00 uur);
 • Avonddiensttoeslag van 10% (tussen 19:00 uur t/m 23:00 uur); 
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (je kan tien dagen bijkopen);
 • Mogelijkheid tot verder opleiden;
 • Bedrijfsuitjes, zoals: barbecues, spelletjesavonden/gamenights, vitaliteitsdag, dagjes uit, etc..;
 • €0,21- per km actuele reiskostenvergoeding.

Functievereisten


Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Op dit moment bouwen wij aan een gloednieuw hoofdkantoor en datacenter in ’s-Hertogenbosch. Vanuit onze datacenters leveren wij colocatie- en clouddiensten aan managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld.


Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onze button op onze werken-bij-site (www.werkenbijinterconnect.nl).

Heb je vooraf nog vragen? Bel dan met Koen (Corporate Recruiter via 06 - 55 55 13 53 of stuur een mail naar k.dommisse@interconnect.nl.


Screening

Je doorloopt een screening die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.