Junior Accountmanager

Functieomschrijving

Als Junior Accountmanager ben je onderdeel van het Inside Sales team, dat uit circa tien personen bestaat verdeeld over drie disciplines (Sales Support, Pre-Sales en Service Delivery). Dit team beheert klanten vanuit de binnendienst. Daarnaast ondersteun je de buitendienst Accountmanagers en word je opgeleid om zelf door te groeien naar deze rol!


Dit is wat je gaat doen:

Binnen deze functie begin je op de sales binnendienst en word je opgeleid tot Accountmanager Buitendienst. Deels ondersteun je met administratieve taken en deels pak je ook al snel zelf salestrajecten op. Onderdeel van dit plan is het ondersteunen van Accountmanagement, bijvoorbeeld door het maken van offertes. Je krijgt trainingen om de diensten eigen te maken, zodat je snel zelfstandig kleine- en middelgrote verkoopkansen kan opvolgen. Hierbij word je gecoacht door een ervaren sales professional van Interconnect. Met hem of haar zal je in je eerste jaar ook regelmatig mee naar klanten gaan om ervaring op te doen, want na ongeveer één jaar maak je de stap naar buitendienst Accountmanagement. Je gaat dan uiteindelijk zelfstandig op bezoek bij klanten! Samengevat zal je de volgende taken uitvoeren:


 • Maken van offertes of andere ondersteunende taken voor Accountmanagement;
 • Klanten of prospects telefonisch of per mail te woord staan die commerciële vragen hebben;
 • Samen met marketing en sales nabelacties opstellen en zelfstandig opvolgen;
 • Zelfstandig kleine- middelgrote verkoopkansen opvolgen vanuit de binnendienst;
 • Je verdiepen in de wereld van IT en het bijzonder Cloud & Datacenter;
 • Je verdiepen en eigen maken van het vak van Accountmanager buitendienst.


Wat we van je vragen:

Je vindt het leuk om contact met klanten te hebben. Je hebt interesse in de wereld van IT, maar belangrijker nog; je bent nieuwsgierig, bezit een gezonde dosis ambitie en bent resultaatgericht. Ervaring in een commerciële functie in de B2B markt is mooi meegenomen, maar niet vereist. Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.


Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een salaris van tussen de €2500 en €3000 o.b.v. 40 uur én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig – want de festivaltickets waren praktisch gratis – dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.
 • Zodra jij na ongeveer één jaar de stap maakt naar Accountmanager Buitendienst hoort daar natuurlijk ook een auto van de zaak bij.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joep – onze Corporate Recruiter – via 06-55 55 15 58 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.