KAM Coördinator

Functieomschrijving

Als KAM Coördinator maak je deel uit van het Risk & Compliance team. Dit team vormt het expertisecentrum van Interconnect op gebied van kwaliteit, Arbo, milieu, security en privacy en is verantwoordelijk voor onze certificeringen en naleving van wet- en regelgeving. Een zeer divers team waarin je op een breed vlak actief zal zijn en blijvend kennis zal opdoen. Je directe collega’s zijn de Information Security Manager, Information Security Officer en medewerker R&C. Het team is onderdeel van de afdeling Business Support. Deze afdeling ondersteunt onze businessunits en operationele IT-afdeling op allerlei wijze in de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden.


Dit is wat je gaat doen:

Je bent medeverantwoordelijk voor het behoud en de verbetering van ons managementsysteem, vanzelfsprekend met name op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Je streeft continu naar verbetering door hier structureel (gevraagd en ongevraagd) op aan te sturen. Daarnaast maakt het plannen en uitvoeren van interne audits een belangrijk deel uit van je functie. Onder je taken vallen onder andere:

 • Opstellen, implementeren, evalueren en verbeteren van het KAM-beleid
 • Proactief intern onder de aandacht brengen van het managementsysteem, onder andere door het jaarlijks opstellen en uitvoeren van een awareness programma.
 • Stimuleren van medewerkers om een bijdrage te leveren aan kwaliteit, milieu en security
 • Adviseren over en coördineren van activiteiten om de kwaliteit te verbeteren
 • Inventariseren van de eisen en verwachtingen van stakeholders rondom kwaliteit en milieu
 • Plannen, organiseren en uitvoeren van interne audits en beoordelingen (directiebeoordeling, leveranciersbeoordeling, etc.).
 • Afhandelen van verbetervoorstellen, milieu incidenten en klachten.


Wat we van je vragen:

Je hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol als KAM Coördinator of kwaliteitsmanager. Heb je deze ervaring opgedaan buiten de IT-branche, maar heb je wel interesse in onze branche? Dan nodigen we je ook uit om te reageren. Daarnaast heb je een relevant HBO diploma (bedrijfskunde/informatica/security/integrale veiligheidskunde). Je bent bekend met ISO9001 en ISO14001 en het is een pre als je ervaring hebt met ISO27001, ISAE3000/SOC2, PCI-DSS en ITIL. Qua persoon is het belangrijk dat je makkelijk communiceert, je mening durft te geven en gestructureerd werkt.


Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar. Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • We schatten dat een salaris tussen de €3250,- en €4000,- goed bij deze rol past, maar breng je meer ervaring mee dan kan de range hoger liggen. Ook hebben we een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig – want de festivaltickets waren praktisch gratis – dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er een nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons via 073 88 00 000 en vraag naar Cora of Jacqueline van HR.


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste mails met kandidaat profielen.