Lead Software Developer

Functieomschrijving

Als Lead Software Developer ben je onderdeel van het Software Development team, deze bestaat uit diverse software developers, een teamleider, tester en een applicatiebeheerder. Samen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe software oplossingen binnen Interconnect en verder speel je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de architectuur van onze systemen.


Dit is wat je gaat doen:
Je werkt operationeel mee aan het ontwikkelen van onze software, maar bent tegelijk ook de sparringpartner van de teamleider. Qua kennis en niveau ben je een voorbeeld en vraagbaak voor de rest van het team. Je neemt ze mee op sleeptouw om ons nieuwe ERP systeem te ontwikkelen, een systeem dat heel Interconnect zal gaan gebruiken. Een ander tof project waar wij nu bezig zijn en waar je aan gaat bijdragen is het ontwikkelen van ons customer portal.


Het is dus een rol waarin naast vakinhoudelijke kennis ook communicatieve vaardigheden worden gevraagd. Zo bepaal je mee of de software die wordt gemaakt binnen onze gekozen architectuur past en je stuurt waar nodig bij. Dus inhoudelijk denk je mee, je houdt het overzicht en communiceert/overlegt binnen het team welke stappen gezet kunnen worden.

 • Je werkt met de nieuwste technieken op softwaregebied: ASP.NET Core, Angular 10, Linq, SQL server, TFS/Azure Devops en micro services.
 • Operationeel meewerken in het Software Development team, waarbij het nieuwe ERP systeem op dit moment het grootste project is.
 • Je bent de natuurlijke vraagbaak van ons team. Collega’s die vragen hebben of vastlopen komen naar jou toe om dit te bespreken.
 • De software die je oplevert wordt beoordeeld (getest) door teamgenoten en je beoordeelt het werk van teamgenoten, waarin jouw werk natuurlijk tot voorbeeld dient voor de andere Developers.
 • Bewaken van de voortgang van de software die ontwikkeld wordt en beoordelen of dit binnen de architectuur past. Waar nodig overleg je en stuur je bij.
 • We werken op basis van Scrum. Je helpt mee om onze sprints – die drie weken duren – goed te laten verlopen.


Wat we van je vragen:
Deze rol past perfect bij jou als je al ervaring hebt als Lead/Senior (full-stack) Software Developer. We zoeken iemand die operationeel mee wil werken en tegelijk inhoudelijk meedenkt, daarom vragen we ook ervaring met software architectuur en kwaliteit. Je hebt minimaal een relevante afgeronde HBO-opleiding en je kunt goed in teamverband werken. Uiteraard breng je veel kennis mee over het Microsoft-platform waar wij mee werken (ASP.NET Core, Angular 10, Linq, SQL server, TFS/Azure Devops en micro services). Als laatste is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar. Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een marktconform salaris én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carlo – onze IT Recruiter – via 06-319 33 092 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.