Marketeer

Functieomschrijving

Als Marketeer ben jij een van de kartrekkers binnen het marketingteam. Een team bestaande uit twee business unit marketeers, een marcom medewerker, een business marketeer en de manager marketing.


De afdeling marketing van Interconnect levert een belangrijke bijdrage bij het behalen van de ambitieuze doelstellingen van Interconnect: in 2020 hebben we ons datacenter in Eindhoven uitgebreid met 3.000m2 en op een schitterende locatie in ’s-Hertogenbosch aan de A2 wordt ons nieuw hoofdkantoor met datacenters gebouwd. Daarmee beschikt Interconnect over 10.000m2 datacentervloeroppervlak. Volop ruimtes voor (nieuwe) klanten! Een bijdrage die jij daar in gaat leveren is dat je samen met de business marketeer (online) leadgeneratiecampagnes effectiever maakt, maar denk je ook na over het nog beter profileren van de datacenters en cloudtoepassingen van Interconnect.

Dit is wat je gaat doen:

Jij bent een veelzijdige marketeer. Een marketeer die projectmatig sterk is en zo een grote bijdrage levert aan het bereiken van de doelstellingen. De ene dag organiseer je een groot evenement in het auditorium van Interconnect, de andere dag maak je een stappenplan om online tot hogere conversies te komen. Of je denkt mee met productmanagement over hoe onze diensten planmatig en effectief in de markt worden gezet.

Daarnaast ben jij (mede)verantwoordelijk voor het operationele marketingplan voor één van de Business Units (Datacenter & Connectivity of Cloud & Security) én je brengt dat plan ook tot uitvoering. Je hebt enerzijds een helicopterview, maar bent daarin ook pragmatisch. Je bent een samenwerker die er energie van krijgt om nieuwe ideeën te delen en te toetsen.

Daar houdt het niet op:

  • Jij weet jouw business unit ook online ijzersterk te positioneren, zowel met slimmigheden als op contentniveau. Dat betekent dat je affiniteit hebt met onze diensten.
  • Jij bent een spin in het web en legt de verbinding tussen productmanagement en sales en gaat ook in gesprek met klanten en partners van Interconnect.
  • In samenwerking met business marketeer ben je verantwoordelijk voor marktanalyses.
  • Met leveranciers en partners zet je gezamenlijke campagnes op om leads te genereren

Functievereisten

Wat we van je vragen:

We vragen wel wat van je. Bijvoorbeeld dat je HBO/WO afgestudeerd bent richting commerciële economie of marketingmanagement. NIMA B is daarbij een pré. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in B2B-marketing, bij voorkeur in de IT. Je bent enerzijds een conceptueel denker en anderzijds ben je er niet vies van je mouwen op te stropen. Wat we ook belangrijk vinden: je bent minimaal voor 32-40 uur per week beschikbaar

Je doorloopt onze screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.

Hier maken wij jou blij mee:

  • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
  • Een prima salaris én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot tien dagen bijkopen;
  • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
  • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
  • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven en een nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Derksen – onze Marketing Manager – via 06 – 211 44 765. Of solliciteer direct via de button!