Marketeer Cloud

Functieomschrijving

Als Marketeer Cloud ben jij een van de frisse kartrekkers binnen het marketingteam. Een team van nu nog drie personen: één Content Marketeer, Business Marketeer en Manager Marketing. Dit team gaat uitbreiden, met jou als toegewijde marketeer voor onze clouddiensten.


De afdeling marketing van Interconnect levert een belangrijke bijdrage bij het behalen van de ambitieuze doelstellingen van de organisatie. De ambities zijn groot: de clouddiensten van Interconnect behoren tot de top van puur Nederlandse clouds. Om tot die top te blijven behoren is innovatie van belang. Een voorbeeld hiervan is dat Interconnect dit jaar zijn containterplaform (Kubernetes-as-a-Service) lanceert.


Dit is wat je gaat doen:

Als Marketeer Cloud positioneer jij de Business Unit Cloud & Security scherp in de markt. Het is een nieuwe rol, waarbij je de vrijheid en verantwoordelijk krijgt om jouw visie te vertalen naar resultaten. Natuurlijk zijn de kaders duidelijk en is er over de werkzaamheden nagedacht. Zo je werk je samen met de Business Marketeer om tot bruikbare marktinzichten te komen voor jouw unit. Met deze inzichten kom je samen met ons online marketingbureau tot effectievere online campagnes. Tegelijkertijd attendeer je met deze inzichten de Business Unit Manager van nieuwe afzetmogelijkheden. Ten slotte schakel je samen met de Portfoliomanager om nieuwe diensten te lanceren. De cloudwereld is voor jou bekend terrein. Dat betekent ook dat je goed gedijt in een wereld van vernieuwing en snelheid.

Daar houdt het niet op:

  • Jij weet jouw unit ook online ijzersterk te positioneren. Dat betekent dat je kennis van de cloud markt up-to-date is.
  • Op basis van de roadmap maak je een go-to-marketplan voor nieuwe diensten en voert deze uit.
  • Je werkt samen met leveranciers/partners, zoals VMware of Veeam om tot gezamenlijke marketingacties te komen.


Wat we van je vragen:

Jij bent een veelzijdige marketeer. Je hebt kennis van online marketing (SEO/SEA, Marketing Automation), campagnemanagement en bij voorkeur ook van eventmarketing. Je denkt planmatig: je bent in staat om een operationeel marketingplan te schrijven en ook in samenwerking te executeren. Je hebt dus enerzijds een helicopterview, maar bent daarin ook pragmatisch. Je bent een samenwerker, die er energie van krijgt om nieuwe ideeën te delen en te toetsen.


Je bent HBO/WO afgestudeerd richting communicatie, commerciële economie of marketingmanagement. NIMA B is daarbij een pré. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in de B2B-marketing, bij voorkeur in de IT. Wat we ook belangrijk vinden: je bent minimaal voor 32-40 uur per week beschikbaar.


Je doorloopt onze screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

  • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
  • Een prima salaris én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig – want de tickets waren praktisch gratis – dan kun je tot tien dagen bijkopen;
  • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
  • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
  • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joep – onze Corporate Recruiter – via 06-55 55 15 58 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.