Marketeer Datacenter

Functieomschrijving

Als Marketeer Datacenter ben jij een van de kartrekkers binnen het marketingteam. Een team van nu nog drie personen: een content marketeer, een business marketeer en de manager marketing. Dit team gaat uitbreiden, met jou als toegewijde marketeer voor onze datacenterdiensten.


De afdeling marketing van Interconnect levert een belangrijke bijdrage bij het behalen van de ambitieuze doelstellingen van Interconnect: in 2020 hebben we ons datacenter in Eindhoven uitgebreid met 3.000 m2 en onlangs kondigden we aan een nieuw hoofdkantoor met datacenters in ’s-Hertogenbosch te bouwen. Daarmee beschikt Interconnect over 10.000 m2 datacentervloeroppervlak. Je kunt je voorstellen dat deze ruimtes gevuld moeten worden met (nieuwe) klanten. Jij gaat samen met de business marketeer (online) leadgeneratie campagnes effectiever maken, maar je denkt ook na over het nog beter profileren van de datacenters van Interconnect.


Dit is wat je gaat doen:
Jij bent een veelzijdige marketeer. Een marketeer die projectmatig sterk is en zo gefundeerd een grote bijdrage levert aan het bereiken van de doelstellingen. De ene dag organiseer je een groot evenement in het auditorium van Interconnect. De andere dag maak je een stappenplan om online tot hogere conversies te komen of denk je met productmanagement mee over hoe de datacenterdiensten planmatig en effectief in de markt worden gezet.


Daarnaast ben jij (mede)verantwoordelijk voor het operationele marketingplan voor de Business Unit Datacenter & Connectivity én je executeert dat plan ook. Je hebt dus enerzijds een helicopterview, maar bent daarin ook pragmatisch. Je bent een samenwerker, die er energie van krijgt om nieuwe ideeën te delen en te toetsen.


Daar houdt het niet op:

  • Jij weet jouw unit ook online ijzersterk te positioneren, zowel met slimmigheden als op contentniveau. Dat betekent dat je kennis van de datacenterwereld up-to-date is.
  • Jij bent de verbinding tussen productmanagement en sales en gaat ook in gesprek met klanten en partners van Interconnect.
  • In samenwerking met business marketeer ben je verantwoordelijk voor marktanalyses.


Wat we van je vragen:
We vragen wel wat van je. Bijvoorbeeld dat je HBO/WO afgestudeerd bent richting communicatie, commerciële economie of marketingmanagement. NIMA B is daarbij een pré. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in de B2B-marketing, bij voorkeur in de IT. Je bent enerzijds een conceptueel denker en anderzijds ben je er niet vies van je mouwen op te stropen. Wat we ook belangrijk vinden: je bent minimaal voor 32-40 uur per week beschikbaar


Je doorloopt onze screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

  • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
  • Een prima salaris én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig – want de tickets waren praktisch gratis – dan kun je tot tien dagen bijkopen;
  • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
  • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
  • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joep – onze Corporate Recruiter – via 06-55 55 15 58 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.