Marketing Manager

Functieomschrijving

Als marketing manager lever jij een essentiële bijdrage aan de rol in de verdere groei van Interconnect. Daarbij geef je leiding aan een team van vier marketeers. Een uitdagende én afwisselende job.


Dat ambities zijn groot. Onlangs breidde Interconnect zijn datacenter in Eindhoven uit met 3.000m2. Ook op locatie ’s-Hertogenbosch vindt uitbreiding plaats: medio 2022 bouwt Interconnect daar een nieuw hoofdkantoor met nog eens 4.000m2.


Dit is wat je gaat doen:

Als marketing manager weet je Interconnect ijzersterk te positioneren in een snel veranderend landschap. Jij hebt een sterke visie en bent verantwoordelijk voor een ijzersterke marketingstrategie die gericht is op groei. Daarbij zoek je makkelijk de verbinding met sales, productmanagement, maar ook met MT en directie.


Je bent in staat de organisatievisie, -missie en doelstellingen te vertalen naar effectieve marketingplannen. Samen met jouw team weet je deze plannen succesvol te executeren. Dit team, een sterke mix van specialisten, weet jij tevens te laten excelleren en te laten groeien. Jij stelt hen in staat een grote impact te maken bij het behalen van de marketing- en organisatiedoelstellingen.


Je staat sterk in je schoenen én je ideeën pitch je even makkelijk binnen je eigen team als in het sales- of managementteam. Je bent een verbinder, een samenwerker én een verteller.


Ook dit ga je doen:

 • Jij brengt strategische stukken in binnen MT, waardoor de organisatie volgende stappen in de groei maakt;
 • Jij presenteert makkelijk, voor de organisatie, maar ook op externe events;
 • Je werkt samen met leveranciers/partners, zoals VMware of Veeam om tot gezamenlijke marketingacties te komen.
 • Je hebt ervaring met  en een duidelijke visie op datadriven marketing en BI.
 • Je hebt een succesvolle trackrecord op het gebied van demand generation.


Wat we van je vragen:

Je bent HBO/WO afgestudeerd richting communicatie, commerciële economie of marketingmanagement. NIMA B en C heb je in the pocket of je bent bereid die op korte termijn te halen. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in de B2B-marketing, bij voorkeur in de IT. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al leidinggevende ervaring heeft. Heb je dit niet, maar ben je wel ervaren en heb je leidinggevende ambities dan mag je zeker ook reageren. Je bent enerzijds een conceptueel denker en anderzijds ben je er niet vies van je mouwen op te stropen. Wat we ook belangrijk vinden: je bent minimaal voor 32-40 uur per week beschikbaar.


Je doorloopt onze screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een salaris van circa €4500-€5200 past in onze ogen goed bij de persoon die wij zoeken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig – want de tickets waren praktisch gratis – dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er een nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons via 073 88 00 000 en vraag naar Cora of Jacqueline van HR.


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste mails met kandidaat profielen.