Sales Support medewerker

Functieomschrijving

Krijg jij energie van klantcontact en vind je het leuk om jouw collega’s verder te helpen? Wil je werken in een dynamische omgeving bij een snelgroeiend familiebedrijf? Lees dan snel verder.

Dit is wat je gaat doen:

Jij maakt onderdeel uit van ons Sales Support team. Dit team is het eerste aanspreekpunt voor klanten met commerciële vragen. Door gerichte vragen te stellen en goed te luisteren breng je de behoefte goed in kaart. Vervolgens zorg je voor een goede opvolging.

Je ondersteunt de collega’s van de buitendienst, bijvoorbeeld door het maken van offertes. Daarnaast volg je zelfstandig kleine- en middelgrote verkoopkansen op. Je vindt het leuk om klanten en collega’s verder te helpen. Je bewaakt hierbij samen met je team zorgvuldig het sales-proces, werkt nauw samen met Service Delivery en ondersteunt hen bij de oplevering van diensten.

Je vindt het bovendien leuk jezelf te verdiepen in de wereld van IT. Dit doe je door producttrainingen te volgen (intern en leveranciers) en te sparren met collega’s van o.a. Productmanagement, Marketing en Business Development. Zo ben je beter in staat om klanten te adviseren én resultaat te boeken.

Wat we van je vragen:

 • Je bent in het bezit van een commerciële opleiding of hieraan gerelateerd;
 • Je krijgt energie van contact met klanten én het behalen van resultaat;
 • Je hebt affiniteit met/interesse in de wereld van IT;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met een commerciële functie in een B2B markt.

Laatste punt is zeker geen must. Zolang je maar de drive hebt om je hier in te verdiepen.

Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een prima salaris én een aantrekkelijke bonusregeling;
 • De mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken (32-40 uur per week);
 • 25 vakantiedagen;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops;
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven en een nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Koen - onze Recruiter - via 06-55551353 of solliciteer direct via de button of onze website Vacatures - Interconnect Services (werkenbijinterconnect.nl