Service Manager (Cloud & Security)

Functieomschrijving

Als Service Manager ben je onderdeel van het Key-Accountteam. Dit team beheert de top klanten van onze Business Unit Cloud & Security. Je bent voor deze klanten het aanspreekpunt voor de kwaliteit van onze dienstverlening.


Dit is wat je gaat doen:

Binnen deze functie draag jij zorg voor een optimale klantbeleving van de dienstverlening van Interconnect. Samen met de Key-Accountmanagers ben je het gezicht van Interconnect richting de klant. Je fungeert zowel intern als extern als het aanspreekpunt op tactisch niveau bij de Cloud & Security topklanten met als doel om de klanttevredenheid te verbeteren. Je hebt veelvuldig contact met onze operationele afdelingen en weet zo exact wat er speelt bij deze klanten, zodat je daar indien nodig op kunt inspelen. Doordat je de klant en zijn business goed kent, kun je het belang van onze dienstverlening en impact hiervan goed vertalen naar de interne organisatie. Om de klant nog tevredener te maken, ben je een aanjager van verbeteringen voor onze processen en diensten.

Samengevat zul je de volgende taken uitvoeren:

 • Het bewaken en borgen van de afgesproken service levels tussen klant en Interconnect;
 • Rapportages verstrekken over de voortgang en kwaliteit van de dienstverlening;
 • Escalaties samen met de incidentmanager coördineren;
 • Bijdragen aan het optimaliseren van processen en dienstverlening;
 • Klanten pro-actief adviseren over het beter inzetten van onze dienstverlening;
 • Uitvoeren klanttevredenheidsonderzoeken bij Key-Accounts;


Wat we van je vragen:

Je bent klantgericht en communicatief sterk. In stressvolle situaties weet jij het hoofd koel te houden, door hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Je bent analytisch sterk en doelgericht. Indien nodig neem je de leiding, maar werkt altijd constructief samen met klanten en collega’s. Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring bij een IT service organisatie en/of Cloud Service Provider is een pré.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een salaris van tussen de €3.500 en €5.000 o.b.v. 40 uur én een aantrekkelijke bonusregeling (maximaal één maandsalaris);
 • Alles wat je nodig hebt om goed je werk uit te voeren zoals een Auto v.d. zaak, laptop en telefoon.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carlo – onze IT Recruiter – via 06-319 33 092 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.