Systeembeheerder

Functieomschrijving

Dit is wat je gaat doen:

Als systeembeheerder bij Interconnect beheer, onderhoud en bewaak jij de performance, beveiliging en beschikbaarheid van de eigen IT systemen op beide locaties. Daarnaast bied je 3e lijns gebruikersondersteuning als het gaat om interne incidenten die niet door het Customer Service Team kunnen worden opgelost. Je circa 90 collega’s zijn dus jouw klanten.

Je wordt bijgestaan door de Support Engineers van het Customer Service Team voor de operationele uitvoering van wijzigingen en beheer. Voor de complexere problemen en implementaties kun je bij je collega’s van System- en Network Engineering terecht.


Dit is wie jij bent:

Je vindt het leuk om problemen uit te zoeken tot op de bodem en je komt snel met praktische oplossingen. Merk je bijvoorbeeld op dat er nieuwe werkinstructies moeten komen of heeft het Customer Service Team daar behoefte aan? Of vind je een kwetsbaarheid of iets wat beter kan? Dan regel jij dit met alle plezier.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, zoals systeembeheerder, cloud-engineer of infrastructuur specialist;
 • Je hebt brede kennis van Microsoft-producten, bijvoorbeeld:
  • Windows Server 2012/2016/2019 (Active Directory, DFS, WSUS, Group Policies
  • Windows 10
  • Microsoft System Center Configuration Manager
  • Microsoft Exchange Server 2016/2019
 • Ervaring met SQL en je beheerst daarnaast één of meerdere scriptingtalen (Powershell);
 • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig en klantgericht;
 • Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding (ICT), eventueel aangevuld met recente certificeringen, zoals MCSA/MCSE en ITIL;
 • Je hebt ervaring met beheer binnen grotere en complexere IT-omgevingen;
 • Als je kennis hebt op het gebied van VMware vSphere/Hyper-V, VMware Horizon 7 en/of Veeam Backup & Replication 9.0/9.5 is dit een pré;
 • Je bent bereid om aan je eigen ontwikkeling te werken en hierbij zelf het initiatief te nemen;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in regio ’s-Hertogenbosch;
 • Je hebt een flexibele en proactieve werkhouding;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week. Je doorloopt de screening – die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure – succesvol. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.


Hier zorgen wij voor:
Interconnect biedt je een leuke en afwisselende baan in een gezellig, collegiaal team. Er heerst een informele werksfeer waarin continu nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in onze dienstverlening plaatsvinden. Persoonlijke groei, jezelf en het team verder ontwikkelen staan hoog op de agenda. Verder bieden wij jou een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling en reiskosten-/thuiswerkvergoeding, een studieregeling, werkgeversbijdrage aan jouw pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Functievereisten

Het bedrijf

Interconnect is datacenter- en cloudspecialist met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is er nieuw hoofdkantoor met datacenter in aanbouw in ’s-Hertogenbosch. Interconnect beschikt in totaal over een datacenter vloeroppervlakte van 6.800 m2 en binnenkort 10.000 m2. Het Tier 3+ datacenter is hiermee het grootste datacenter van Zuid-Nederland en vanuit hier leveren wij onze eigen private cloud dienstverlening. Met deze dienstverlening bedienen wij o.a. managed service providers, softwareleveranciers en eindgebruikers naar volle tevredenheid. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de online wereld, denk hierbij aan internetbankieren en of je mobiel bereikbaar bent.


Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joep – onze Corporate Recruiter – via 06-55 55 15 58 of reageer direct via de button!


Op dit moment werken wij met diverse externe bureaus samen en hebben geen behoefte aan uitbreiding. Wij vragen externe bureaus dan ook om ons hierover niet te benaderen. We zullen ook niet reageren op ongewenste e-mails met kandidaat profielen.