Overslaan naar content

COLLEGA’S VERTELLEN OVER HET WERKEN BIJ INTERCONNECT

Het Interconnect DNA

Teamleiders Koos & Leon vertellen jou in dit filmpje meer over samenwerken bij Interconnect.

IN GESPREK MET RAMI

Support Engineer Rami voelde zich meteen thuis bij Interconnect, waar hij werken en studeren combineert. Hij volgt een hbo-ICT Cyber Security & Cloud Duaal studie en vindt bij Interconnect de perfecte plek om zowel te groeien als te leren.

Hij houdt van de uitdagingen in zijn werk, zoals het analyseren en oplossen van klantvragen. Ook waardeert hij de sterke IT-oplossingen van Interconnect en de hulpbronnen die hij tot zijn beschikking heeft.

Maar wat echt het verschil maakt voor Rami, zijn de collega's bij Interconnect. Hun hulp en samenwerking maken Interconnect tot dé werkplek waar hij zichzelf met plezier verder kan ontwikkelen. 

Marchel aan het woord

Interconnect luistert naar jouw ambities. Luister naar Marchel die hierover verteld.

IN GESPREK MET RICK

Rick begint enthousiast te vertellen over zijn functie: “Sinds drie jaar ben ik werkzaam binnen Interconnect en doorgegroeid naar Service Delivery Manager. Als Service Delivery Manager ben ik verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van de orders. Hierdoor sta ik in contact met alle afdelingen binnen Interconnect om alles van A tot Z te regelen voor de klant.” 

Wat maakt jou trots? “Ik ben trots als ik ervoor kan zorgen dat de order van een klant op de juiste manier wordt opgeleverd. Daarnaast kan ik nieuwe klanten het fijne gevoel geven dat ze onderdeel worden van ons Brabantse familiebedrijf.”

Wat is de grootste kracht van Interconnect? Rick van Ginkel vertelt: “De ervaren mensen die al jarenlang bij Interconnect werken vertellen alle 'ins & outs' over het bedrijf, de diensten, klanten en leveranciers. Dat is erg fijn en het zorgt voor vertrouwen en verbinding.”