Overslaan naar content

Business Development Manager Cloud & Security

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 - € 5.500Cloud & Security

Functieomschrijving

Als Business Development Manager Cloud & Security ben je onderdeel van het Sales team van onze Business Unit Cloud & Security. We hebben verscheidene (inter)nationale toonaangevende klanten die hun IT omgeving aan Interconnect toevertrouwen en daar gaan er – met jouw hulp – nog meer bijkomen.


Dit is wat je gaat doen:

Voor onze diensten op het gebied van Cloud & Security ga jij het klantenbestand van Interconnect verder uitbreiden. De focus ligt op new business en je gebruikt diverse strategieën om de juiste klanten te vinden en te binden. In samenwerking met marketing worden de juiste prospects in kaart gebracht en daarna overtuig jij ze van de toegevoegde waarde van Interconnect. Naast het actief hunten van klanten verwachten we ook dat je minder traditionele tools inzet zoals webinars, rondleidingen, referrals en je eigen creatieve ideeën. Je richt je voornamelijk op de MSP’s, SaaS/ISV partijen en de Enterprise markt.


Belangrijk is dat jij op C-level zowel commercieel als inhoudelijk kan sparren. Met je commerciële skills weet je de deur te openen en met jouw inhoudelijke kennis weet jij de deal te closen. Bijvoorbeeld wanneer een klant zijn on premise omgeving gaat verplaatsen naar de datacenters van Interconnect adviseer je m.b.t. migratie uitdagingen. Samen met onze pre-sales consultants en project managers begeleid jij de klant stap voor stap tijdens dit traject.

 • Het zoeken, creëren en opvolgen van leads;
 • Klantafspraken verzorg je in het begin zelfstandig en later in het salestraject betrek je je collega’s van sales-support en productmanagement om zo tot een optimaal advies te komen en elke keer weer voor een win/win situatie te gaan;
 • Het opstarten van het offerteproces en het produceren van een goede offerte die tot een overeenkomst met een klant leidt;
 • In het geval van een RFP of aanbesteding ben je onderdeel van het bidteam;
 • Je gaat op zoek naar kansen door o.a. het bezoeken van events en vertegenwoordigen van Interconnect op beurzen;
 • Je bespreekt de behoefte van jouw klanten met productmanagement als input op de roadmap, mede door jouw input kunnen wij onze diensten optimaal blijven vernieuwen;
 • Je neemt deel aan workshops en interne kennissessies om bij te blijven in ontwikkelingen en innovaties die worden toegepast.


Dit breng je mee:

We zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een IT omgeving, bij voorkeur bij een ICT dienstverlener of datacenter. Je hebt ervaring met solution selling en aantoonbare kennis van onze branche. Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je van ons?

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. 
 • Werken in een splinternieuw hightech datacenter met een luxe werkplek met: Een lunch/werk café, sportschool, moderne & flexibele werk/focusplekken én een skybar;
 • Een fulltime salaris van tussen de €3500 en €5500 op basis van ervaring; 
 • Een aantrekkelijke bonusregeling van tot 5,3 maandsalarissen OTE, per kwartaal uitgekeerd; 
 • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Mogelijkheid tot 40% thuiswerken;

Vereisten

Het bedrijf

Interconnect is Data en Cloud center met eigen state of the art Tier III+ datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Sinds 21 augustus jl. is ons hoofdkantoor gevestigd aan het Sterrenbeeld 55 in ’s-Hertogenbosch, een moderne werkomgeving in een geheel nieuw pand aan de A2. Vanuit onze datacenters leveren wij colocatie- en clouddiensten aan managed serviceproviders, softwareleveranciers en eindgebruikers. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de onlinewereld.


Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onze button op onze werken-bij-site (www.werkenbijinterconnect.nl). Heb je vooraf nog vragen? Bel dan met onze HR afdeling via 06 - 11 16 60 22 of stuur een mail naar hr@interconnect.nl.


Screening

Je doorloopt een screening die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 - € 5.500
Cloud & Security

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 - € 5.500
Cloud & Security