Overslaan naar content

Infrastructure Support Engineer

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.500 per maandOperations

Functieomschrijving

Als Infrastructure Support Engineer ben je onderdeel van het Customer Service Team (CST). Dit team bestaat uit 10 Engineers, waarvan een aantal op dit moment tegelijk een HBO opleiding volgen door middel van een duaal traject. In deze rol rapporteer je aan de Teamleider.


Dit is wat je gaat doen:

Het team is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van al onze klanten. Je onderhoud in deze functie dan ook vooral technische contact met andere IT specialisten. Je bent, samen met je collega’s, het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het oplossen van diverse complexe IT uitdagingen. Jij kent de klant en zorgt ervoor dat deze voorzien wordt van tijdige en duidelijke communicatie en een gedegen technische oplossing.


 • Klanten nemen contact met jou op over het melden van storingen of wijzigingen of het verkrijgen van informatie over de werking van de dienstverlening. Denk hierbij aan: firewall regels, verbindingen, storage, virtual machines en backup & restore. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de klant zich gehoord voelt.
 • Je beoordeelt na het eerste contact met de klant wat de impact is en welke prioriteit de melding heeft. Waar nodig schakel je andere collega’s in om samen tot een goede oplossing te komen. Je zorgt daarbij voor een goede registratie in ons ticketsysteem.
 • Je bent betrokken bij het opstarten van nieuwe klanten, bijvoorbeeld het configureren van CPE’s (customer-premises equipment), of nieuwe cloud omgevingen voor de klant.
 • Je bent betrokken bij het pre-sales proces om samen met accountmanagers en sales een passende oplossing te vinden voor onze klanten.

Vereisten

MBO4/HBO opleiding op het gebied van IT-beheer. Je hebt kennis op enkele van de volgende gebieden: networking-, security-, virtualisatie-, back-up systemen en storage technologie.


Naast de technische aspecten ben je een sociaal persoon die een goed gesprek kan voeren met de klant en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.


Je bent in het bezit van rijbewijs B en voor 32-40 uur per week beschikbaar. CST is tussen 7:30 en 19:00 uur bereikbaar voor klanten en je bent bereid om tussen die tijden te werken. Daarnaast kan storingsdienst onderdeel zijn van deze functie.


Hier maken wij jou blij mee:

 • Werken in een splinternieuw hightech datacenter met een luxe werkplek met: Een lunch/werk café, sportschool, moderne & flexibele werk/focusplekken én een skybar;
 • Salaris tussen de €2600 en €3500 per maand o.b.v. fulltime;
 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een jaarlijkse prestatie bonus die kan oplopen tot 1 bruto maandsalaris (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot 10 dagen bijkopen
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Jaarlijkse bedrijfsuitjes, zoals: barbecues, spelletjesavonden/gamenights, vitaliteitsdag, etc.
 • Wij investeren graag in jou! Er is meer dan voldoende mogelijkheid tot certificeringen te behalen.


Het bedrijf

Interconnect is Data en Cloud center met eigen state of the art Tier III+ datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Sinds 21 augustus jl. is ons hoofdkantoor gevestigd aan het Sterrenbeeld 55 in ’s-Hertogenbosch, een moderne werkomgeving in een geheel nieuw pand aan de A2. Vanuit onze datacenters leveren wij colocatie- en clouddiensten aan managed serviceproviders, softwareleveranciers en eindgebruikers. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de onlinewereld.


Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onze button op onze werken-bij-site (www.werkenbijinterconnect.nl). Heb je vooraf nog vragen? Bel dan met onze HR afdeling via 06 - 11 16 60 22 of stuur een mail naar hr@interconnect.nl.


Screening

Je doorloopt een screening die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.500 per maand
Operations

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.500 per maand
Operations