Overslaan naar content

Key Account Manager Datacenter & Connectivity

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.250 - € 5.250Datacenter & Connectivity

Functieomschrijving

Key Account Manager

Als Key Account Manager Datacenter & Connectivity ben je onderdeel van het Sales team van onze Business Unit Datacenter & Connectivity. Jij hoort bij het Key Account Team en werkt nauw samen met de Service Manager. Samen vormen jullie het aanspreekpunt van de key accounts.


Bij ons draait alles om betrouwbaarheid. Onze klanten vertrouwen hun kritische IT aan ons toe. Jij geeft ze het vertrouwen in onze organisatie. Met jouw hulp bouwen (inter)nationale toonaangevende klanten hun IT omgeving uit bij Interconnect. Jij weet de vraag achter de vraag te achterhalen om een passende oplossing op maat van de behoefte aan te bieden (solution selling kent voor jou geen geheimen!)


Dit is wat je gaat doen:

Voor onze diensten op het gebied van Datacenter & Connectivity ga jij het bestaande klantenbestand van Interconnect verder uitbouwen. De focus ligt op uitbouwen bestaande relaties en je gebruikt diverse strategieën om de klanten nóg meer te binden. Je klanten bevinden zich voornamelijk op de MSP’s, SaaS/ISV partijen en de Enterprise markt.

Belangrijk is dat jij op C-level zowel commercieel als inhoudelijk kan sparren. Bijvoorbeeld wanneer een klant zijn on premise omgeving gaat verplaatsen naar de datacenters van Interconnect adviseer je m.b.t. migratie uitdagingen. Samen met onze pre-sales consultants en project managers begeleid jij de klant stap voor stap tijdens dit traject.

 • Klantafspraken verzorg je zelfstandig en indien nodig betrek je in het salestraject je collega’s van sales-support en productmanagement om zo tot een optimaal advies te komen en elke keer weer voor een win/win situatie te gaan;
 • Het coördineren van het offerteproces die tot een overeenkomst met een klant leidt;
 • In het geval van een RFP of aanbesteding ben je onderdeel van het bidteam;
 • Je gaat ook op zoek naar nieuwe kansen door o.a. het bezoeken van events en vertegenwoordigen van Interconnect op beurzen;
 • Je bespreekt de behoefte van jouw klanten met productmanagement als input op de roadmap, mede door jouw input kunnen wij onze diensten optimaal blijven vernieuwen;
 • Je neemt deel aan workshops en interne kennissessies om bij te blijven in ontwikkelingen en innovaties die worden toegepast.

We zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau Jij hebt werkervaring in een salesrol in de IT wereld en bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je van ons?

 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers.
 • Een splinternieuw hoofdkantoor plus Tier 3 datacenter met de volgende voordelen: Een lunch/werk café, sportschool, moderne & flexibele werk/focusplekken én een skybar;
 • Een fulltime salaris van tussen de €4250 en €5250 op basis van ervaring;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling van tot 5,3 maandsalarissen OTE, per kwartaal uitgekeerd;
 • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot tien dagen bijkopen;
 • Pensioenregeling, wij betalen gemiddeld 2/3 van de kosten;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.
 • Wil je thuiswerken? Bij ons kun je tot 40% thuiswerken.

Vereisten

Het bedrijf

Interconnect is Data en Cloud center met eigen state of the art Tier III+ datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Sinds 21 augustus jl. is ons hoofdkantoor gevestigd aan het Sterrenbeeld 55 in ’s-Hertogenbosch, een moderne werkomgeving in een geheel nieuw pand aan de A2. Vanuit onze datacenters leveren wij colocatie- en clouddiensten aan managed serviceproviders, softwareleveranciers en eindgebruikers. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de onlinewereld.


Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onze button op onze werken-bij-site (www.werkenbijinterconnect.nl). Heb je vooraf nog vragen? Bel dan met Carlo (Corporate Recruiter) via 06 - 11 16 60 22 of stuur een mail naar c.vandecoolwijk@interconnect.nl.


Screening

Je doorloopt een screening die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.250 - € 5.250
Datacenter & Connectivity

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.250 - € 5.250
Datacenter & Connectivity