Overslaan naar content

Marketing Manager

Hybride
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 4.500 per maandDatacenter & Connectivity

Functieomschrijving

Dit is wat je gaat doen:

Jij levert een essentiële bijdrage aan de verdere groei van Interconnect. Daarbij geef je leiding aan een team van vier marketeers. Een uitdagende én afwisselende job.


Als marketing manager weet je Interconnect ijzersterk te positioneren in een snel veranderend landschap en zorgt voor landelijke naamsbekendheid en exposure. Je bent in staat de organisatievisie, -missie en doelstellingen te vertalen naar effectieve marketingplannen. Samen met jouw team weet je deze plannen succesvol te executeren. Dit team, een sterke mix van specialisten, weet jij tevens te laten excelleren en te laten groeien. Jij stelt hen in staat een grote impact te maken bij het behalen van de marketing- en organisatiedoelstellingen.


Je staat sterk in je schoenen én je ideeën pitch je even makkelijk binnen je eigen team als in het sales- of managementteam. Je bent een verbinder, een samenwerker én een verteller. Bovendien beschik je over een hands-on mentaliteit.


Ook dit ga je doen:

 • Jij presenteert makkelijk, voor de organisatie, maar ook op externe events;
 • Je werkt samen met leveranciers/partners, zoals VMware of Veeam om tot gezamenlijke marketingacties te komen.
 • Je hebt ervaring met datadriven marketing en BI.
 • Je hebt een succesvolle trackrecord op het gebied van lead generation.


Wat we van je vragen:

Je bent HBO afgestudeerd richting communicatie, commerciële economie of marketingmanagement. NIMA B heb je in the pocket of je bent bereid die op korte termijn te halen. Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in de B2B-marketing, bij voorkeur in de IT. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al leidinggevende ervaring heeft. Heb je dit niet, maar ben je wel een zeer ervaren marketeer en heb je leidinggevende ambities dan mag je zeker ook reageren. Je bent enerzijds een conceptueel denker en anderzijds ben je er niet vies van je mouwen op te stropen. Wat we ook belangrijk vinden: je bent minimaal voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

 • Werken in een splinternieuw hightech datacenter dat luxe werkplekken biedt, een lunch/werk café, sportschool, moderne & flexibele werk/focusplekken én een skybar;
 • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf met oog voor haar werknemers. We zijn niet voor niks één van de beste werkgevers van Noord-Brabant (Brabants Besten award);
 • Een jaarlijkse prestatie bonus die kan oplopen tot 1 bruto maandsalaris (maximaal één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot 10 dagen bijkopen;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling bij Aegon Cappital;
 • Vitaliteitsprogramma met interessante workshops (mindfulness, vitale leefstijl, etc.);
 • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km.


Het bedrijf

Interconnect is Data en Cloud center met eigen state of the art Tier III+ datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Sinds 21 augustus jl. is ons hoofdkantoor gevestigd aan het Sterrenbeeld 55 in ’s-Hertogenbosch, een moderne werkomgeving in een geheel nieuw pand aan de A2. Vanuit onze datacenters leveren wij colocatie- en clouddiensten aan managed serviceproviders, softwareleveranciers en eindgebruikers. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de onlinewereld.


Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onze button op onze werken-bij-site (www.werkenbijinterconnect.nl). Heb je vooraf nog vragen? Bel dan met Carlo (Corporate Recruiter) via 06 - 11 16 60 22 of stuur een mail naar c.vandecoolwijk@interconnect.nl.


Screening

Je doorloopt een screening die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 4.500 per maand
Datacenter & Connectivity

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 4.500 per maand
Datacenter & Connectivity