Overslaan naar content

Nachtportier

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch / Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Datacenter & Connectivity

Functieomschrijving

Als nachtportier ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, registreren en ondersteunen van bezoekers in onze hightech datacenters in 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Intern noemen we deze functie ook wel "Datacenter Host". 


Dit is wat je gaat doen:

Jij zorgt dat bezoekers die toegang tot het datacenter hebben zich te gast voelen. Je plant hun bezoek in de agenda, ontvangt en registreert ze en begeleidt hen naar de juiste plek in het datacenter. Op verzoek verleen je eenvoudige technische assistentie. Je bent onderdeel van de escalatielijn bij meldingen en/of storingen en treedt op als bedrijfshulpverlener. Daarnaast verricht je diverse facilitaire werkzaamheden. De klant staat hierbij altijd centraal. Wanneer de gast tevreden is, pas dan ben jij tevreden. 

Jij: 

 • ontvangt, identificeert en registreert klanten en leveranciers voordat  zij de beveiligde zone betreden;
 • voert facilitaire werkzaamheden uit, zoals het stofvrij houden van het datacenter en bijhouden van facilitaire voorzieningen;
 • verricht klein onderhoud en lichte technische werkzaamheden in het datacenter en in het kantoor;
 • neemt goederen in ontvangst en registreert deze;
 • loopt controlerondes door het gebouw. Je let o.a. op de brandveiligheid en het gesloten zijn van alle deuren;
 • meldt storingen en alarmen en assisteert indien nodig bij het oplossen hiervan. 


Wat we van je vragen:

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Je bent waakzaam, dienstverlenend, proactief en je kunt zelfstandig diensten draaien. Je neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je werk en neemt géén risico’s. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar en bent bereid te werken van 23:00u tot 07:30u. Kennis van werken in een technische omgeving is een pré. 


Let op: deze functie wordt 365 dagen per jaar uitgeoefend. Wij werken met een 3 ploegendienst waarvan jij de nachtdienst draait. Je kunt ingezet worden op beide locaties van Interconnect (Den Bosch en Eindhoven). Het rooster wordt ruim van tevoren bekend gemaakt. Een rijbewijs B is noodzakelijk. 

Hier maken wij jou blij mee:

 • Een basissalaris van €2385 o.b.v. 40 uur (jouw toeslagen komen hier nog bovenop!) 
 • Een jaarlijkse aantrekkelijke bonusregeling (tot één maandsalaris extra salaris);
 • Nachtdiensttoeslag van 30% (tussen 23:00 uur t/m 07:30 uur);
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (je kan tien dagen bijkopen);
 • Mogelijkheid tot verder opleiden;
 • Bedrijfsuitjes, zoals: barbecues, spelletjesavonden/gamenights, vitaliteitsdag, dagjes uit, etc..;
 • €0,21- per km actuele reiskostenvergoeding.

Vereisten

Het bedrijf

Interconnect is Data en Cloud center met eigen state of the art Tier III+ datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Sinds 21 augustus jl. is ons hoofdkantoor gevestigd aan het Sterrenbeeld 55 in ’s-Hertogenbosch, een moderne werkomgeving in een geheel nieuw pand aan de A2. Vanuit onze datacenters leveren wij colocatie- en clouddiensten aan managed serviceproviders, softwareleveranciers en eindgebruikers. Onzichtbaar voor de buitenwereld hebben wij een immense impact op de onlinewereld.


Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onze button op onze werken-bij-site (www.werkenbijinterconnect.nl). Heb je vooraf nog vragen? Bel dan met Carlo (Corporate Recruiter) via 06 - 11 16 60 22 of stuur een mail naar c.vandecoolwijk@interconnect.nl.


Screening

Je doorloopt een screening die standaard onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Denk hierbij aan een check op je ID, VOG, diploma en referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch / Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Datacenter & Connectivity

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

 • Het Sterrenbeeld 55, 's-Hertogenbosch / Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Datacenter & Connectivity